RSS Feed

Announcement for Giveaway Headscarf and Duit Raya to all Bloggers!!

Hi peeps!! alhamdulillah already done finalize all of the Giveaway headscarf + Duit raya contestant Links. Wow memang semua sangat sporting dan bersungguh-sungguh..Kalau boleh dan mampu kami memang nak beri hadiah untuk kesemua peserta tetapi masih kurang bajet + sponsor.. Namun,dalam 44 orang peserta,hanya 11 sahaja akan menerima hadiah dari Shawls industry.. Terima kasih kepada semua yang sudi join Giveaway sulung kami,inshaALLAh kami akan selalu buat contest/Giveaway..Doakan kami murah rezeki yea :) 
Semua peserta kali ini akan peroleh 20 points automatik ,jika anda join untuk event seterusnya..Dan juga menerima Voucher Discount 10% from total amount  if you wanna purchase any shawls/scarf/tudung from us. Jadi anda semua adalah pemenang!! (Picture of vouchers will be sent to all contestants’ email )

So here is the 7 winners,consolation prizes,picked by Random.org:
no 19
no 36
http://am-i-that-bad.blogspot.com
 no 14
no 23
http://puterimawarmerahku.blogspot.com
no 31
http://syazwinbohari.blogspot.com
no 5

http://nanakimie.blogspot.com

no 42
http://gengggkapak.blogspot.com
Consolation prize for the First contestant 
(You are the most lucky one i think ,hehe)  : 
http://ablogforgiveawaylovers.blogspot.com

Consolation prizes for Most unique visitors :
http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com
and
http://cempakakuningku.blogspot.com

Consolation Prize for Coolest male contestant : 
http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com

Grand Prize is…..
………..
…..
..
.
http://alongnidar.blogspot.com
because she made really Good and very Superb effort entry..Dah macam Reviewer Blog. hehe..i guess,i pun tak boleh nak buat macam entry beliau.. So congratulations dear..

Congratulations!! Tahniah kepada semua pemenang dan peserta Giveaway Headscarf + Duit Raya kali ini.. :) 
To all winners,steps to claim your present (Compulsory!!):
1) Make a status quickly from your Facebook like this:
“i want to claim my present of Giveaway Headscarf + Duit raya from (tagged,make sure highlighted in blue font )Shawls Industry:Malaysia Online shop now!”
or other sentences,but MUST contain, word- “CLAIM“, tagged “Shawls Industry:Malaysia OnlineShop” 
example here :


2)Send email quickly (if you haven’t received our email) with your details :

Name,Address,Contact Number for delivery purposes.


-make sure you complete 2 steps above before 30 of September 2011.
-Hadiah akan berpindah milik kepada peserta lain jika anda claim hadiah pada 1 oktober dan seterusnya.
-Hadiah tidak semestinya akan diposkan pada bulan September juga kerana kami akan mengumpulkan kesemua maklumat penghantaran para pemenang.
-Kami akan pos hadiah para pemenang menggunakan Pos Register, jika anda mahu request untuk menggunakan Pos Laju,sila bank-in/transfer RM 3 kepada kami.🙂

So be cool!! 
*Keputusan adalah Muktamad* 

Wait for our next Giveaway / Contesttt yeaa!!🙂

5 responses »

  1. huk huk T_T
    tak menang D:
    To winners,
    congrats..! u all are so lucky!

    Reply
  2. salam..

    Ya Allah.. terkedu jap… syukur, Alhamdulillah… terima kasih tidak terhingga kerana memilih entri Kak Nida sebagai pemenang utama…

    Kak Nida dah sent details dan post di FB…

    id FB: Along Nida
    email: fuf323@gmail.com

    Ini entri penghargaan dari Kak Nida:

    http://alongnidar.blogspot.com/2011/08/alhamdulillah-rezeki-penghujung-ramadan.html

    Tahniah juga buat para pemenang
    Terima kasih sekali lagi🙂

    Reply
  3. alhamdulillah…
    rezeki aidilfitri.
    smlm dah emel detail…

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: